O PDP-u

PDP (Print, Design, Photography) je konferencija kreativnih medija koja već 11 godina okuplja dizajnere, fotografe i druge vizuelne stvaraoce sa ciljem da putem predavanja, radionica i izložbi edukuje publiku u oblastima kreativnih medija, kao i da putem konkursa promoviše rad studenata i mladih autora.

Multidisciplinarni program PDP konferencije svake godine obuhvata predavanja, radionice, audio-vizuelne performanse, i predstavljanje autora i radove sa PDP konkursa za dizajnere, ilustratore i druge vizuelne stvaraoce. Od osnivanja do danas, ulaz na PDP konferenciju je u potpunosti besplatan za sve posetioce.

Ovogodišnje izdanje PDP konferencije biće održano od 10. do 13. oktobra u Kulturnoj stanici Novog Sada – Svilari!

Poslednje 10. izdanje PDP konferencije održano je na četiri lokacije u Novom Sadu od 11. do 14. oktobra, sa više od 1000 posetilaca iz Novog Sada i gradova iz regiona. Tokom četiri dana održano je 6 različitih predavanja, 7 različitih izložbi i radionice za više od 90 učesnika.

Prošlogodišnja konferencija okupila je, po tradiciiji, najistaknutija imena kreativne scene iz celog sveta koji su tokom trajanja konferencije Novi Sad učinili epicentrom dizajna i kreativne energije. Pogledajte kako je to izgledalo!

POGLEDAJ VIDEO